DISNEY’S THE LION KING / DeLaMar Theater DeLaMar Theater

DISNEY'S THE LION KING

GENERAL INFORMATION

Age category-

Indication entrance fees

- AdultsVanaf 24,00
- Kids-
- seniors / 65+-

FROM / TO

04/12/2016 - 31/07/2017
<!--:en-->DeLaMar Theater <!--:--><!--:nl-->DeLaMar Theater<!--:-->

LOCATION

DeLaMar Theater DeLaMar Theater
Marnixstraat 402
1017 PL Amsterdam
Netherlands

EXTRA INFORMATION

Koning der Musicals

Bereid je voor op een theaterspektakel dat al je verwachtingen overtreft. Zet al je zintuigen op scherp voor Disney’s The Lion King, de Koning der Musicals in het AFAS Circustheater Scheveningen. Laat je meevoeren naar de Afrikaanse savanne en leef mee met het verhaal van Simba, de toekomstige leeuwenkoning. Reserveer nu!

Onbeschrijflijk mooi verhaal

Afrika ontwaakt. Een nieuwe dag. Een nieuw leven. Welkom in het rijk van The Lion King. Diep in dit kloppende hart van Afrika ligt het grillige pad naar volwassenheid. Voor de pasgeboren leeuwenwelp Simba is de ‘circle of life’ zojuist begonnen. Een adembenemend verhaal over hoop, avontuur, moed en liefde. Volg Simba tijdens zijn gevaarlijke reis en beleef hoe een kleine leeuw uitgroeit tot machtige koning.

Overtreffende trap van musical

Disney’s The Lion King is nergens mee te vergelijken. Deze theatersensatie is een artistiek feest voor je zintuigen. Met verbluffend mooie decors, prachtige kostuums en de meeslepende muziek van Elton John en Tim Rice. Disney’s The Lion King trok wereldwijd al meer dan 80 miljoen bezoekers en won 70 internationale awards.

Meer informatie

DeLaMar Theater DeLaMar Theater
Marnixstraat 402 - Amsterdam
Evenementen
-->
Loading Map....