Spijker met koppen / Theatre CarréTheater Carré

Spijker met koppen

GENERAL INFORMATION

Age category-

Indication entrance fees

- Adults€16,50
- Kids€16,50
- seniors / 65+€16,50

FROM / TO

07/10/2018
<!--:en-->Theatre Carré<!--:--><!--:nl-->Theater Carré<!--:-->

LOCATION

Theatre CarréTheater Carré
Amstel 125
1018 EM Amsterdam
Netherlands

EXTRA INFORMATION

Spijker met koppen

Spijkers met Koppen bestaat 30 jaar en dat wordt groots gevierd met een middag vol muziek, cabaret en columns op het speciale Spijkerpodium.

Dolf Jansen en Felix Meurders verruilen voor één keer hun vaste stek voor Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Daar ontvangen ze cabaretiers, columnisten, muzikale gasten en tal van andere mensen om het jubileum van het populaire radioprogramma te vieren. Op het speciale Spijkerspodium staan onder anderen cabaretiers Niels van der Laan en Jeroen Woe, columnisten Hans Sibbel en Merijn Scholten en artiesten Rowwen Hèze en Stef Bos. En daar blijft het niet bij; In aanloop naar het jubileum maken Dolf en Felix bekend welke vrienden van het programma nog meer langskomen.

Het radioprogramma Spijkers met Koppen is sinds 1988 iedere zaterdag tussen 12.00 en 14.00 uur te beluisteren bij BNNVARA (voorheen VARA) op NPO Radio 2. Het programma wordt uitgezonden vanuit café The Florin in Utrecht en al jaren gepresenteerd door Dolf Jansen en Felix Meurders. In Spijkers met Koppen schuiven politici, sporters en columnisten aan voor een goed gesprek, maar het kan ook gaan over kunst en cultuur, burenruzies of vreselijk uit de hand gelopen hobby’s. En er zijn optredens van grote artiesten en cabaretiers in de meest intieme setting. Alles kan en mag in Spijkers!

Theatre CarréTheater Carré
Amstel 125 - Amsterdam
Evenementen
-->
Loading Map....